Best In English – cerfikáty

ŠIMON PUŽEJ    4. VG Gymnázium Vodňany        

Points                  116,5        

Place country     6      

Place world        22

I v letošním školním roce se naše škola zapojila do celosvětové soutěže v anglickém jazyce Best in English, která se konala 30. 11. 2018. V naší škole soutěžilo 27 studentů VG a troufám si říci, že jako tradičně se umístili na velmi dobrých pozicích v celosvětovém měřítku. Ročníku 2018 se zúčastnilo celkem 922 středních škol z 30 států, což představovalo 21 110 studentů.

Nejlepším studentem Gymnázia Vodňany se stal Šimon Pužej s neuvěřitelným výsledkem 116,5 bodů, což znamená 6. místo v České republice a 22. místo v celosvětovém měřítku. Šimon se zařadil svým výsledkem mezi 10 nejlepších studentů světa, neboť ho od vítězného výsledku dělily pouze 2 body. U studentů se stejným počtem bodů je rozhodujícím kritériem čas, který studenti potřebovali ke splnění všech úkolů.

Šimonovi velmi gratuluji a přeji mu hodně úspěchů v dalším studiu i v osobním životě. Vám všem studentům děkuji za účast v soutěži a přeji si, aby se vaše nadšení pro studium angličtiny jen posilovalo, abyste nikdy nebyli se svými znalostmi úplně spokojeni, a abyste je proto neustále prohlubovali a zdokonalovali. Ať vám toto úsilí přinese mnoho úspěchů, štěstí, obdiv a úctu ostatních.

                                                                                                                                  Mgr. Milena Čejková